پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز شنبه ، 1403/09/03

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

پنجاه و هفتمین نشست ستاد دانشگاهی مقابله با کووید ۱۹ در دانشگاه علوم پزشکی استان برگزار شد.

پنجاه و هفتمین پنجاه و هفتمین نشست ستاد دانشگاهی مقابله با کووید ۱۹ در دانشگاه علوم پزشکی استان برگزار شد.


به گزارش روابط عمومی مرکز سیاستگذاری سلامت استان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان، بیان داشت: هر چه جلوتر می رویم به خیز بعدی کرونا نزدیک می شویم و بی تفاوتی ها و عادی انگاری های بخش های مختلف دولتی و آحاد مردم، موج بعدی را نزدیک تر می کند.


دکتر پرویز یزدان پناه، اضافه کرد: موج بعدی کرونا اجتناب ناپذیر خواهد بود و بایست آمادگی لازم را برای مقابله با آن داشته باشیم و همچنان جدی تر از گذشته بیماریابی فعال و افزایش نمونه گیری های به موقع (۳ الی 5 روز بعد از علائم بیماری) را در دستور کار قرار دهیم، چرا که این روزها، ۲۵ درصد نمونه‌های گرفته شده مثبت بوده است.


رئیس ستاد دانشگاهی مقابله با کووید 19، تصریح کرد: جلب مشارکت بین بخشی، از جمله همکاری ائمه جمعه، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، شهرداری ها و سایر دستگاههای دولتی و همچنین فعال کردن اورژانس ها به ما کمک خواهد کرد که با دردسر کمتری از موج بعدی به سلامت عبور کنیم.


رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت استان نیز، اظهار داشت: در طول این دو سال دستاورد های خوبی در مقابله با بیماری کرونا بدست آوردیم و در کنترل مرگ و میر ناشی از کووید ۱۹ جزء استان‌های موفق بودیم و می بایست با فعالیت بیش از پیش از این موفقیت دفاع نمائیم.


دکتر مسلم شریفی، اذعان داشت: در شرایطی که موج ا میکرون در حال شیوع است، همه تمهدیدات قبلی را رها کرده ایم و با این وضعیت بحران خیز بعدی بسیار خطرناک خواهد بود و کنترل آن از دستمان خارج خواهد شد.


 دبیر ستاد دانشگاهی مقابله با کرونا، افزود: مهمترین اقدام در شرایط کنونی تغییر در شیوه اطلاع رسانی از طریق همکاری کمیته مشترک آموزش و اطلاع رسانی و در نهایت تغییر رفتار مردم است، چرا که هم پاشنه آشیل ما و نقطه قوت ما در مقابله با کرونا، رفتارهای اجتماعی مردم است.


معاون بهداشتی استان و رئیس مرکز بهداشت استان نیز، خاطر نشان کرد: خیز بعدی در حال ورود به استان است و در اسفندماه تعداد بستری ها در استان به شدت افزایش خواهد یافت که باید تا آن موقع چاره اندیشی نموده و آن را مدیریت کنیم.


دکتر محمد مهدی بانشی، افزود: مخالف بازگشائی مدارس و اصناف نیستیم، اما به شرط رعایت دستورالعمل های بهداشتی و در همین راستا بازدید های ضربتی را در دستور کار قرار خواهیم داد.


  معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت کهگیلویه، گزارشی از وضعیت این شهرستان ارائه داد و گفت: میزان مرگ و میر در این شهرستان از میانگین استانی و کشوری  پایین تر بوده و در شرایط فعلی، سیر کلی بیماری در شهرستان همچنان نزولی است.


مهندس افروشته، ابراز داشت: به تفکیک گروه شغلی، زنان خانه‌دار بیشترین گروه مبتلایان به کووید 19 را تشکیل می‌دهند که دلیل آن عدم رعایت شیوه نامه های بهداشتی در مراسمات مختلف و مهمانی هاست و همینطور،  ۵۷ درصد فوتی ها را مردان و ۴۳ درصد را زنان تشکیل می دهند و در مجموع، ۸۴ درصد فوتی ها بیماری زمینه‌ای داشتند و ۱۶ درصد فاقد بیماری زمینی بودند.


به گزارش وبدا، این نشست با حضور دکتر پرویز یزدان پناه، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان و رئیس ستاد دانشگاهی مقابله با کرونا، دکتر مسلم شریفی رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت استان و دبیر ستاد دانشگاهی مقابله با کرونا، ذوالفقار دیودل مدیر روابط عمومی دانشگاه و کارشناسان مرکز سیاستگذاری سلامت، در سالن آفتابگردان دانشگاه و حضور ویدئو کنفرانسی معاونین دانشگاه و رؤسای شبکه های بهداشت و درمان شهرستان ها برگزار و راجع به وضعیت همه گیری کووید 19 در کشور و استان، شروع خیز نوع ا میکرون در کشور و استان و هم اندیشی برای مقابله با آن به گفتگو پرداختند.